Ce oferim

Servicii

Servicii Auxiliare

Executăm route surveys, studii de traseu și proiecte de transport în România, cu personal autorizat de Ministerul Transporturilor.

Află mai multe

Logistică pentru permise de transport în Germania

Asigurăm logistică necesară, ân detaliu, pentru obținerea diferitelor tipuri de premise speciale de transport pe teritoriul Germaniei

Află mai multe

Autorizații speciale de transport

Prin rețeaua de colaboratori, obținem la cerere toate permisele speciale de transport, escorte private și de Poliție în toată Europa.

Află mai multe

Înlăturarea obstacolelor

În România, asigurăm demontarea și remontarea obstacolelor aflate pe ruta autorizată a transporturilor (fire electrice, de telecomunicații, cablu TV, panouri publicitare, indicatoare rutiere, semafoare, separatoare de sens, toaletare arbori, vegetație cu personal specializat și autorizat

Află mai multe

Studii de trasee și proiecte de transport

Prin personal autorizat executăm studii de trasee și proiecte de transport pe teritoriul României, iar în afara țării studii de traseu (road survey și site survey la Parcurile Eoliene).

Află mai multe

Asigurarea echipajelor de poliție

În baza vechilor și excelentelor relații cu Poliția Rutieră,de peste 25 de ani, asigurăm în baza contractului de prestări cu Poliția, însoțiri ale transporturilor agabaritice conform legislației în domeniu.

Află mai multe

Asigurarea însoțirilor transporturilor agabaritice

Folosim personal autorizat și mașini de însoțire autorizate de Ministerul Transporturilor conform reglementărilor legale în vigoare.

Află mai multe

Suport pentru eliberarea permiselor speciale in România

Obținem AST-uri (permise speciale de transport) bazate pe studiul rutelor, atât în teren cât și în înțelegere cu autoritățile din domeniu (MT/CNAIR/DRDP)

Află mai multe

Obțineți o ofertă de preț

Contactează-ne